søndag den 14. oktober 2007

Velkommen til 112-Taastrups Blog

112-Taastrup’s Blog !
Velkommen til 112-Taastrups Blog “
Bloggen er ny for 112-Taastrup, så vi vil passe den så godt vi kan, og det vil selvfølgelig være rigtig godt
der vil løbende komme nye informationer ud på Bloggen, om hvordan det egentlig er at være 112-fotograf og vi vil fortælle lidt om det vi egentlig går og laver og ser.
Fritidsinteressen 112-Fotograf er spændende, fordi du ikke ved om der sker noget i dag, eller om der går en uge. Nogle gange er vi ude til meget alvorlige ulykker og andre gange små ulykker. Vi ser både Politi-Brand og Redning , men samtidig kommer vi også ud til Kræmmermarkeder , Fly shows og meget andet , alt sammen kan ses på 112-taastrup.dk
112-TAASTRUP TIL PRESSEMØDE
112-Taastrup skal Lørdag d. 18 August til Pressemøde på Sengeløse Radio mellem 10 og 12. der vil komme en artikel samt billeder fra Pressemødet.
Vi håber i vil modtage denne blog med glæde og håber også at i er tilfredse med 112-taastrup.dk ellers er i altid velkommene til at skrive en mail!
med venlig hilsen
www.112-taastrup.dk
V/ Carsten Hald

Hvad sys i om film på siden

Hej hvad sys i om idè om video på 112-Taastrup.dk
håber at høre fra jer

Pressemøde på Sengeløse radio

Pressemøde på Sengeløse radio
Kilde: søren Hübertz, fotograf og journalist 112-taastrup.dk
’’ der er kun en regl i Sengeløse, kør altid til højre om gadekæret’’ og det overholdt Callisto festivalens arrangører selvfølgelig, da de tog til Danmarks mindste pressemøde på Sengeløse radio, hvor de skulle fortælle radiolytterne om Callisto festivalen. Callisto festivalens arrangør Carsten Junker var live i radioen fra 10-12 hvor man bland andet, kunne høre lidt om hvad der skulle foregå på Festivalen.
Katja Og Berit som var Radioværter denne lørdag, fik sig et godt grin da hele Sengeløse radio var fyldt op med glade børn og voksne, fotografer og tilskuere og balloner i alle lokalerne. Carsten Junker sagde samtidig at hvis der kom over 100 personer til pressemødet denne lørdag ville Callisto festivalen kommer til Sengeløse i 2008, så for at det skulle være fair over for Sengeløse beboerne der ønskede festivalen til Sengeløse, blev det besluttet at folk under 50 kg. talte for 2 personer. Forbavsende nok nåede vi op på de 100 personer, med en lille smule snyd, så det er med stor stolthed at skulle meddele Callisto Festivalen kommer til Sengeløse i 2008. (hvis talsmandens ord holder stik). Samtidig havde vi trylleri i studiet hvor Mr. Bean figuren blev tryllet om til Julemanden af Spar2 trylleren over mobilen. Vi havde også Sara og Nanna i studiet til at synge ’’ What’s in it for me’’ og Nunu kom også for at synge en dejlig børnesang. Der var også DM i Stangtennis midt i Sengeløses radio studie, begge deltagere var ikke i træning, så der blev ikke kåret nogen vinder. Til gengæld blev der kåret en vinder af en kage medalje, da der blev afholdt spørge konkurrence der gik ud på hvem af de fremmødte journalister der kunne stille det bedste spørgsmål, vinderen blev Journalist Søren Hübertz. Vi havde også en døvstum mand i studiet, og en oversætter.
- Carsten Junker håber mange fremmødte til Callisto Festivalen 2007 som bliver afholdt d. 25-08-2007 på Boldbanen ved Rønnevangsskolen.