søndag den 13. januar 2008

Velgørenheds arrangement for Cancer ramte børn


Sportscarevent – Velgørenheds arrangement for Børnecancer fonden

Kilde: Søren Hübertz – Journalist og fotograf 112-taastrup.dk

Det er god fart på landets racerbaner, når Sportscarevents frivillige sports vogns ejere, stiller op for at køre penge ind til børnecancerfonden. Sportscarevent er så populære at det lykkedes dem at samle 2 Millioner kroner ind, som de stolt kunne donere til de cancer ramte børn. Der køres løb engang om året, og alle som stiller op med sin sportsvogn eller racer bil, er 100 % frivillige. Der har også været udstilling med de kanon seje biler, i messecenter Herning. Man kan kun sige at det er super at en forening vælger at donere alle de indsamlede penge til cancer ramte børn. Det er jo helt ufatteligt at tænke på, hvor meget godt der kan ske, for de børn der er cancer ramt. Så alle fra Sportscarevent – super fed idé, og held og lykke fremover.

Hund blev mishandl og hængt

Hund blev mishandl og hængt

Skole børn på vej i skole i onsdags fik sig noget af et chok de så en hund hænge ned fra et træ tæt på der skole i Albertslund.

Natten til onsdag har en el fler gerningsmænd Mishandet en hund hved at brække dens snude og slået den i hode med en skab genstand og til sidst hænge den i sin egen snor så den døde

en damer fandt hunden hængne der og ringet med det samme til politide. og til sin mand der er formand i dyreværnsforeningen 'Alle dyrs ret' og han vil tag sagen op mod sådan noge mensker der kan finde på det .
En lille pige kom også fordi og så den hund hænge der og hun Brød sammen over Det hun så ..

Hunden var øremærket .. men politide kan ik finde ejeren til den .

Dem der har gjort det får desværer ik en særlig stor straf desværer
Politide søger vidner til at få det opklaret hvis du har set el hørt noget så kontakt politide så vi kan få fanget de mensker der gør sådan noget

forbindelse vil Politide gerne tale med en 40-50-årig mand, som vidner har set lufte hunde i området.


Kontak dem på Telefon 114

El på Telefon 43 86 14 48


Skrevet af Benjamin 112-taastrup