tirsdag den 19. februar 2008

Hærværk mod Busstoppesteder i Taastrup



Hærværk mod busstoppesteder i taastrup

Kilde Benjamin
Foto Benjamin


Det sker fler gange om ugen at der er en el flerer stoppesteder der har været ødlagt Som i kan se på www.112-taastrup.dk undet mobil foto.
Natten til mandag har en el fler pasoner været på spil Ved Øksen Leen og Gadehaveskolen . og fler steder i høje-taastrup og taastrup.. og jaa nu er det ikke nok med at smadrer en rude nej nej nu skal alt ødlækkes og spraymales over .. og ja hvad får de udaf det ? ikke noget udover et klik i hode og at blive pupolær hos vennerne.. men de tænker ikke på at det går udover hvors skatte penge .. og sådan en rude er ikke bilig .. de ligger ik under 3000 kr . og de kan også kun lige nå at skifte dem ud før den er gal igen .. skal vi virklig til at ha bus skuer der er lavet af jern hele vejen igennem .. neeej væl . så måske skul vi alle holde øje med hvem der gør det .. for dem der gør det fortjener jo at få regningen så de kan betale .
Så alle sammen hold øjne og øre åbne og kig efter dit stoppested det hjælper og alle med at skatten en skal stige.. vi betaler nok i skat i for vejn..

skriv i gæstebogen på 112-taastrup.dk/ blokken under denne historie hvis i har oplevet noget el fortæl hvad i syns vi skul gører ved det poblem..

og som mange også har oplevet så skete der for noget tid siden at noge hade smadreret alle ruder i tunelen på taastrup st ..