søndag den 3. august 2008

Langelandsfestival’08


Kilde: Søren Hübertz - Journalist og fotograf 112-taastrup.dk

Dette års Langelands festival er overstået, mange 1000 mennesker havde købt billetter, for at komme ind at se nogle af de fede bands og solister som kom og spillede. Man må sige festivalen havde vejr guderne med sig, kun 2 dage faldt der små dråber, ellers var solen altid fremme og gjorde de glade festival gæster brune. Langelands festivalen er kendt for sin variation af bands, der var kandis og Birthe Kjær og mange andre for de ældre, og Martin var mødt op, for at se om han ikke kunne sætte liv i de unge pigers hjerter, og det skal jeg love for han gjorde.
Også Infernal viste sig, og jeg vil tro at det var dem, der fik mest omtale, det var et super show, hvor ingen kunne lade være med at danse med, ellers sidde og vrikke lidt i sin festival stol.
Men det kedelige spørgsmål er – er det slut med Langelands festival? Arrangøren har nemlig truet med, at hvis dette års festival ikke gav et tilpas overskud, ville der ikke blive nogen festival 09, så jeg vil gætte på mange sidder spændt og venter på at få af vide om de skal på Langeland 09.

- og ved samme lejlighed vil 112-taastrup gerne ønske alle en god sommer, og husk Solcreme ;)